Notícies del club 4 i 5 de juny de 2022

Infantils
Cadets
Cadets
Patrocinadors
Sènior
Selecció
Entrenadors
Alcalde
Benjamins
Fustes Bonet
Resultats

Divendres passat vam baixar el teló de la temporada 

Després d'un parèntesi obligat de dos anys per les circumstàncies i haver superat els entrebancs que suposà la pandèmia, divendres passat es va dur a terme el sopar de final de temporada al restaurant del club de tennis de Sueca que va transcórrer amb total germanor entre la família del club, pares, entrenadors, tècnics, jugadors i patrocinadors i on el nostre president Miquel ens va complimentar amb el tradicional discurs de cloenda de temporada. També vam comptar amb la presència de l’alcalde Dimas Vazquez que va parlar de la trajectòria del club, la tasca inestimable que fem pel futur de la joventut del nostre poble i que l’Ajuntament continuarà ajudant el club i l’escola per tal de seguir fomentant els valors que transmeten als nostres jugadors i jugadores.

Així mateix, també es va fer l’entrega d’obsequis al jugadors i el trofeu a l’equip Infantil masculí temporada 2020-2021. Subcampions de lliga preferent, entrenats per Javier Ortells. També van rebre un detall Marina Lletí, Vicent Burguera i Arnau Rippll, jugadors del CBS, que han format part de la Selecció Valenciana de Bàsquet en estos dos últims anys.

Esperem que la temporada vinent, plena de nous reptes pels equips del club, siga profitosa per tots i que el treball constant de la junta directiva, patrocinadors, ajuntament, conselleria, i el suport inestimable de les famílies ens permeten seguir somiant amb un futur esperançador per a la joventut del nostre poble.

1r equip

Una temporada més, l’empresa suecana Fustes Bonet continuarà patrocinant el primer equip, lliga EBA, tot i coincidint amb el 160é aniversari de la seua fundació. Des del Club Bàsquet Sueca volem agrair aquesta col·laboració i el suport que se li dona a la nostra entitat