Notícies del club. 20 de Juliol 2022

Raul Matoses

El Club Bàsquet Sueca vol agrair el nostre entrenador Raül Matoses la seua dedicació en estos darrers anys en el creixement esportiu de la nostra entitat, tant esportivament com socialment. Sobretot en les darrers cinc anys, on ens ha fet il·lusionar amb els diferents ascensos a la 1a divisió Nacional i a la lliga EBA, un fet històric del nostre club. 

Ara Raül ha decidit , després de 5 anys meravellosos, dedicar més temps a la família i donar un nou impuls a la formació i creixement de les nostres jugadores i jugadors, del nostre equip tècnic i de la resta de personal del nostre club. Objectius il·lusionants que portarà endavant des de la direcció tècnica de la nostra entitat. 

Sabem que és un nou repte que, com ha fet al llarg de la seua excel·lent trajectòria com a jugador i com a entrenador, el viurà amb molta intensitat i serà capaç de transmetre la passió i dedicació al nostre esport.

Moltes gràcies i molta sort!

Som família, som basquet!

 

CALENDARI EBA 2022-2023

El C.B. Sueca Fustes Bonet jugarà la pròxima temporada en la Conferència E, grup A, de la  lliga EBA. Els rivals d'aquest grup seran: Port de  Sagunt, Claret de València, Manises-Quart, Torrent, València Bàsquet (filial), Vila-real, Paterna, Tabernes Blanques, Llíria, Aldaia,  Alginet, Tau Castelló i l'Eliana.

Els dos primers classificats jugaran la fase  d'ascens a la lliga LEB Plata.

A les  Oliveretes, diumenge 18 hores:
9/10  Port Sagunt
23/10 Claret València
6/11 Manises - Quart
20/11 Torrent
4/12 Valencia Bàsquet
8/1 Vila-real
15/1 Paterna
28/1 Tabernes Blanques
12/2 Lliria
26/2 Aldaia
12/3 Alginet
26/3 Tau Castelló
2/4 L'Eliana