C.B. SUECA 73 - C.B. ADESAVI ALACANT 77

Els espectadors que assistiren dissabte passat a l'encontre entre el C.B.Sueca i l'Adesavi (equip d'EBA la temporada passada) encara estan preguntant-se com es perdé el partit, tot i tenint en compte que el primer quart fou dominat clarament pels suecans, amb un joc dinàmic i amb gran facilitat anotadora, mentre que els alacantins es mantenien en el partit amb triples (3). Així el marcador a la fi del primer parcial era d'un clar 29-19. Al segon quart continuava la mateixa dinàmica i no es notaven les absències d'alguns jugadors suecans (Raül, Andreu i Josep); l'avantatge anava augmentat, fins arribar al minut 7 amb un 43-24, amb Nardo i Ximo imparables. La relaxació suecana i un canvi de mentalitat defensiva dels alacantins permeteren, amb un parcial de 2-9, acabar el segon quart amb un 45-33. El tercer quart fou molt igualat, amb fortes defenses i intercanvi de triples pels dos equips (3 i 3), amb un Javi Ortells molt encertat: 64-52. I arribem a l'últim quart, amb un Adesavi que trenca el partit en 3 minuts, tot i anotant 3 triples, aprofitant les errades suecanes i el canvi de criteri arbitral, que deixà sense reacció als suecans, minut 3: 66-61, i minut 5: 68-69. A pesar del colp anímic, els suecans es refan i a falta de dos minuts es posen per davant: 73-71. Un altre triple visitant (10 en total) i una personal en atac xiulada als suecans donaven la victòria als alacantins en un partit molt estrany.
Jugaren: Luis, Carlos (10), Carles (9), Bruno (6), Nardo (14), Ximo (15), Javi (9), Bolufer (8) i Gedas (2).