Sènior
Infantil
Aleví femení

C.B. Power Electronics Paterna 48 - CB Sueca Fustes Bonet 63

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet començà la temporada, a la lliga EBA,  amb una victòria a la pista del Paterna en un partit en què els suecans dominaren el ritme de joc i demostraren major regularitat al llarg dels 40 minuts.

Ja des del primer minuts els jugadors de Loren Gonzalez es mostraren més encertats en els seus en llançaments i aconseguien mínims avantatges: m.2 2-5, m4: 5-8. Els de Paterna reaccionaren amb una defensa pressionant per tal de recuperar balons i acabar les jugades en contraatacs. El partit s'equilibrà i s'arribà a la fi del primer quart amb un triple de Fèlix (5 triples) amb avantatge suecà de 13-15.

El segon quart fou el millor del C.B.Sueca Fustes Bonet, amb un control total dels rebots  (44 al llarg de tot el partit per 23 dels locals) i un gran percentatge en els llançaments triples (11 de 32). Així, al minut 3 el resultat era de 17-23 i al minut 5:19-29. Cal destacar el joc sota els taulers de Roberto, amb 12 rebots als 40 minuts de joc, i l'encert de Fèlix, màxim anotador de l'encontre amb 20 punts. Al descans s'arriba amb 28-37, amb un triple de Jose després d'una gran jugada d'estratègia.

Al tercer quart, els dos equips no aconseguien anotar amb facilitat i els suecans, amb un bàsquet control mantenia l'avantatge i fins tot augmentava les diferències al marcador: m.3: 31-43, m. 6: 31-46. Resultat del quart: 36-49.

A l'últim quart, l'equip de Paterna tornà a pujar el ritme defensiu, amb molts faltes personals per tal de retallar les diferències al marcador: m.2 41-50, m.4 44-55, però fou l'equip suecà qui acabà l'encontre amb més intensitat per tal d'ampliar l'avantatge. Així del 48-58 al minut 8, es passà al 48-63 a la fi de l'encontre.

Jugaren: Vicent Vercher (6), Fèlix (20), Sergio (6), Vicent Santamatilde (6), Pape (8), Roberto (2), Carles (5), Jose (7), Joan (3) i Mihai.

Bon partit i victòria a Guadassuar del sènior femení CBS Caixa Popular. La nota negativa l’enguinç que es va produir Andrea. Enhorabona xiques, a continuar treballant i desitjar-li a la nostra jugadora la prompta recuperació!

Victòria a domicili en partit de pretemporada del sènior autonòmic CBS Pintulac davant l’equip d’Isabel de Villena CB. Enhorabona xics, a continuar treballant!

Bon partit i victòria de l’aleví N2 CBS Autoavenida - Laliga en amistós de pretemporada a Gandia. Enhorabona equip!

Segon partit de pretemporada de l’aleví femení CBS Autoavenida - Laliga, hui a Almussafes, on hem deixat  els nervis de costat i s’ha notat. L’equip ja comença a entrendre aspectes del joc i a posar-ho en pràctica. A continuar treballant que este és el camí.