Sènior femení
Resultats
Proxims partits

C.B. Tavernes Blanques 72 -  C.B. Sueca Fustes Bonet 76

El C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguí la tercera victòria consecutiva, a la pista del C.B. Tavernes Blanques, i  continua imbatut, la qual cosa li permet ocupar la segona posició en el grup E-A de la lliga EBA, empatat a victòries amb líder, el C.B. Llíria.

El partit fou molt disputat, amb alternatives al marcador i que es decidí en els últims segons  de joc.

El primer quart fou molt igualat, amb un Tavernes molt encertat en els primers minuts i un Sueca que no trobava el ritme de joc. Així, al minut 3 el resultat era de 7-2. A poc a poc els suecans fixaren millor la defensa, amb més encert en atac,  i igualaren l’encontre: 20-20.

Al segon quart els dos equips intensificaren el ritme defensiu i no encistellaven amb facilitat. Minut 5 23-23. Minut 7: 29-25. Roberto i Jose, en els darrers minuts tornaren l’equilibri al marcador, 34-34 al descans.

El tercer quart fou molt estrany. Així es passà d’un 36-38 al minut 2 a un 48-38 al minut 5. Unes decisions discutides dels àrbitres, amb uns tècnica i una falta antiesportiva a Jose, propiciaren la seua expulsió Després d’un temps mort de l’entrenador de l’equip suecà, els de Loren eixiren amb un altra mentalitat i decidits a canviar la dinàmica de l’encontre. Un triple de Carles permetia retallar les diferències i començar a capgirar el marcador: m. 7: 52-45. I amb un gran encert de Mihai i Joan., s’arribava amb una gran defensa al 52-51.

L’últim quart fou el millor dels suecans, però hagueren de patir en els últims segons per la reacció local. M3 57-64. Minut 6: 62-70. M8 67-72. A falta de 22 segons un triple dels locals propiciaren l’empat a 72-72. Temps mort suecà i cistella de Sergio. Recuperació suecana i 2 tirs lliures de Carles per falta personal del Tavernes, deixaven el marcador en 72-76.

Jugaren: Sergio, 11, Carles 16, Joan 14, Vicent 2, Roberto 14, Jose 7, Vicent Vercher 8, Guille, Mihai 4, Guillem.

Este passat cap de setmana ha arrancat una il.lusionant temporada pels equips de l’escola amb 188 xiquetes i xiquets distribuïts en 10 equips, a més dels 4 equips sèniors, formant part d’esta gran família del CBS. Des del club vos desitgem a tots una bona temporada i el creixement esportiu i sobretot personal.