Benjamí
Sènior
Aleví
Aleví

El Club Bàsquet Sueca perdé la imbatibilitat davant el líder de la categoria, el C.B. Llíria, en un partit molt seriós dels suecans que li posaren les coses difícils als edetans.

El primer quart dels de Loren González fou quasi perfecte, amb una gran defensa i molt concentrats en el rebot defensiu. En atac, els triples de Jose permetien aconseguir una diferència al marcador que deixava en silenci el públic del Pla de l’arc. Minut 2: 0-7. Minut 4: 2-12. M. 7: 4-16.  Final del primer quart: 6-18.

L’entrada a la pista del pivot  francès Daniel Cubra (20 punts) permeté la reacció local  al segon quart, amb més intensitat i encert. Els suecans ja no tenien tanta facilitat per tal d’anotar. A més, les pèrdues de balons permetien cistelles fàcils del Llíria. Minut 3: 17-18. M.7 22-22. Al descans, mínim avantatge suecà, 26-27.

A l’inici del tercer quart, el conjunt suecà mantenia l’avantatge, tot i controlant el ritme i control del partit,  fins el minut 6 32-33, però l’equip local aconseguí un parcial de 6-0 en 2 minuts per tornar a posar-se per davant al marcador: 38-33. I a la fi del quart, amb un triple de Joan: 42-39.

L’últim quart comença amb igualtat fins el m. 2: 44-42, però a poc a poc els de Llíria començaren a controlar el partit, amb més intensitat i encert que els suecans, i aconseguiren un parcial de 8-0 al m.4:52-42. Avantagtge que arribà fins els 12 punts al minut 7: 60-48. Després d’un temps mort de l’entrenador suecà, els jugadors suecans demostraren la seua qualitat i reaccionaren amb una gran defensa i més encert en atac: m8: 60-55, i a falta de 6 segons: 63-60. Un tir lliure local deixava el marcador en el definitiu 64-60.

Jugaren: Vicent 10, Jose 22, Sergio 3, Roberto, Fèlix 3, Pape 4, Carles 3, Joan 11, Guille 2, Mihai.