Infantil
Aleví femení
Júnior

C.B.. ALDAIA 24  - C.B. SUECA FUSTES BONET 59

El C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguí una nova victòria davant el C.B. Aldaia, a la pista central de l'Alqueria del Bàsquet ja que no es pogué  jugar al pavelló Jaume Ortí d'Aldaia per les condicions meteorològiques. Amb aquest triomf, els de Loren González continuen colliders, una setmana més, i el proper cap de setmana s'enfrontaran al Torrent, un altre dels equips que lideren la classificació a la Conferència E de l'EBA, grup A.

El resultat ho diu tot, una gran defensa de l'equip suecà en la primera part, amb molt  de desencert en les llançaments per part de l'equip local, que no podien superat la defensa dels arrossers. Els 49 rebots d'aquestos pels 24 dels d'Aldaia, ho diu tot.

El primer quart  comença amb un triple del C.B. Aldaia i una cistella de Joan, que deixava el marcador en 3-2 al minut 1'20 de l'encontre. A partir d'este moment, el C.B.Sueca Fustes Bonet comença a dominar l'encontre des de la defensa i el control del ritme de joc. Dos triples de Sergio i de Joan deixaven el marcador en 3-10 al minut 5. Els locals eren incapaços d'anotar davant de la desesperació del públic d'Aldaia, i del seu entrenador que no trobava la forma de canviar la dinàmica del partit. 3-17 final del primer quart.

Al segon quart continuava el domini suecà i solament els d'Aldaia foren capaços d'anotar dos tris lliures en 10 minuts. El resultat al descans fou de 5-31 favorable als suecans.

En el tercer quart, l'entrenador sueca mogué prou la banqueta i es baixà la intensitat defensiva, però es mantenia l'encert en atac. El parcial d'11-16 deixava el marcador en un clar 16-47.

En l'últim quart els suecans aconseguien el màxim avantatge al minut 5: 16-54 i ja començaren  a pensar en el proper partit, amb menys concentració i més errades, la qual cosa fou aprofitada pels d'Aldaia per anotar i deixar el marcador final en 24-59.

Jugaren: Vicent (2), Jose (6), Joan (8), Sergio (12), Roberto (1), Pape (10), Fèlix (8), Carles (6), Guille (4) i Mihai (2). Lesionats, VIcent Santamaitlde i Mariano Garcia.