Notícies del club 3 i 4 de desembre de 2022

Presentació
Senior EBA
Caritas Junta
Autoritats
Resultats
Calendaris
C.B.SUECA FUSTES BONET 84  - VALÈNCIA B.C. 43
 
El C.B.Sueca Fustes Bonet aconseguí la novena victòria i continua colíder amb el C.B. Llíria. El rival dels suecans fou el filial de València Bàsquet, un equip jove que en cap moment pogué amb el poder físic i la inspiració en atac dels jugadors de Loren González.
 
El pavelló de les Oliveretes tornà a registrar una gran entrada, després de la presentació dels equips de l'Escola del C.B. Sueca, en una jornada solidària amb Càritas, en què el públic aportà aliments i el club suecà donà 2 euros per cada punt anotat pels dos equips (254 euros).
 
Els primers minuts del partit ja deixaren clar la diferència entre els dos equips, els suecans dominat els dos taulers (55 rebots els suecans i 27 els visitants) i anotant amb facilitat. Minut 3:8-0. Els del cap i casal reaccionaren i es posaren  a 4 punts al minut 5: 10-6, però amb cistelles de Roberto, Guille i Carlos, i un triple de Joan, deixaven el marcador en un clar 19-9 al minut 7. Un nou triple de Jose, a l'últim segon, deixava l'avantatge suecà en 16 punts: 27-11.
 
L'inici del segon quart es caracteritzà per les imprecisions dels dos equips, erràtics en els llançaments, dinàmica que es trencà amb un triple de Vicent al  minut 2 (30-11). Les rotacions  suecanes continues per part de l'entrenador suecà (tots els jugadors anotaren i també es repartiren els minuts) mantingueren el ritme de joc i encert: m6: 36-13. Descans: 42-17.
 
Al tercer quart, els jugadors del València intentaren retallar les diferències amb un inspirat i encertat Hugo Albert, màxim anotador de l'encontre amb 14 punts (m. 3: 46-22), però la intimidació i poder rebotejador dels pivots suecans, Pape (16 rebots i 2 taps) i Roberto (11 rebots i 10 punts) tornaren a marcar grans diferències, m6: 51-22, i a la fi del quart: 65-29.
 
Amb l'encontre decidit, els suecans no baixaren la intensitat en el seu joc i al minut 2, amb 2 tirs lliures de Joan, s'arribava al resultat de 73-32, i el màxim avantatge al minut 6: 78-36. Diferència que es mantingué fins el darrer minut: 84-43.
 
Jugaren: Carles (8), Guille (7), Sergio (9), Roberto (10), Pape (9), Vicent (12), Joan (7), Fèlix (4), Jose (9) i Mihai (9).
 
Presentació de l'escola i equips del C.B. Sueca
 
Dissabte passat es realitzà la presentació dels equips de l'escola del C.B. Sueca i també dels sèniors femenins i masculins. Amb un pavelló de les Oliveretes ple de gom a gom, jugadores i jugadors, entrenadores i entrenadors,  eixiren a la pista, més de 200 xiquetes i xiquets, que tornaven a rebre l'estima de tota la famíla del C.B. Sueca, després del parèntesi obligat per la pandèmia,  amb molta il·lusió, molt de treball i amb l'objectiu de continuar millorant dia a dia. 

La regidora d'esports, Celia Beltrán i el president del C.B. Sueca, Miquel Furió destacaren els valors de l'entitat, que ja té més de 38 anys, el seu creixement i la importància de la inversió en esport, tot i pensant en el present i en el futur de la nostra societat. 

També es va fer un reconeixement  a la tasca que ha portat als darrers anys, el secretari tècnic i director de l'escola, Raül Matoses. A més del suport a l'esport femení amb la participació d'un nou equip aleví, i els diferents convenis de col·laboració amb escoles de Sueca (Carrasquer i l'Encarnació) i  Caixa Popular.

La família del Club Bàsquet Sueca col·labora amb Càritas mitjançant la recollida de menjar i l'aportació econòmica d'un euro per cada punt anotat en el partit, de la lliga EBA, que se celebrà a continuació, entre el nostre equip i el filial del València Bàsquet. El resultat fou de 84-43 (254 euros).

A l'acte acudiren la regidora Pilar Moncho i el regidor Julian Sáez, així com representants dels patrocinadors del club, Fustes Bonet, Pintulac, Talleres Autovenida, Ruisaljo, Grup Vidriola, Ortodòncia Laliga i Caixa Popular.