CB ALGINET 53 - CB SUECA COPYMAT 77 (INFANTIL)

Espectacular victòria en un camp molt difícil. Partit disputat el pasat dissabte 17 de març a Alginet, front el 3er clasificat. Exida en tromba dels suecans, que amb una gran defensa i pressió a la eixida del baló del locals, es distàncien rápidament en el marcador (3-16 min.5), tot i demanar el entrenador local temps morts 2 vegades, no aconseguix parar als visitants, que amb una defensa agressiva i gran encert cara a cistella milloren més encara el marcador (4-34 min 10) amb un recital de cistelles de totes les formes, en contracop, amb joc interior, tirs exteriors, etc....
Ja en els ultims 10 minuts de la primera part, i motivat per la 3ª falta del nostre base Carles Graui també per donar descans al nostre pivots, baixem el ritme pero aixi i tot mantenim les diferències, (15-48 min 20).

En la segona part, els jugadors dels Alginet, tiren de casta i de la má del jugador suecá Guillem Palacios i del seu pivot Sergi Hérvas, sumat a una mala defensa suecana i continues perdudes, provoquen un parcial 27-8 a favor del Alginet, (42-57 min 30). A partir de ací, i despres del temps mort demanat per Javi Ortells, els suecans tornen amb la mateixa intensitat defensiva de la primera part, aixo unit a la 4a falta del pivot local Sergi Hervás, els locals ja abaixen els braços fins el final del partit, 53-77.

Desde el CBS COPYMAT, volem felicitar a TOTS el jugadors per el partit jugat, aixi com als pares per el suport donat desde de la gradería. També desitjar la pronta recuperació del jugador suecá del CB Alginet, Guillem Palacios.

Jugaren i anotaren per el CBS COPYMAT, Pere Joan (20), Alex (20), Carles Grau (18), Quique (6), Victor (4), David Castillo (2), Noe (2), Joel (2), Mariano (2) Carles Gonzalez (1) i David Beferull (-) Modestas (-). Entrenador: JAVI ORTELLS.