Junior
Sènior

CLUB BÀSQUET SUECA

TAU CASTELLÓ  64  - C.B SUECA FUSTES BONET 77

El C.B. Sueca Fustes Bonet aconseguí la desena victòria a Castelló, davant el Tau Castelló, i continua una setmana més, colíder amb el C.B. Llíria. La bona defensa dels suecans i l'encert anotador en els moments importants de l'encontre foren les claus per a véncer en la pista dels de la Plana.
El primer quart començà amb domini clar dels de Loren González, amb una gran defensa i amb cistelles de Carles i Sergio. Minut 2: 0-7. L'equip local reaccionà i a poc a poc anà igualant l'encontre amb l'encert anotador del croat Sustic. M.8: 15-15. En els dos últims minuts, amb una major concentració en  defensa i els punts de Joan, deixaven el marcador en 15-20.
L'inici del segon quart també es caracteritzà per la pressió i encert de l'equip arrosser, amb bones combinacions i cistelles dels 2 jugadors suecans amb més valoració, Vicent Vercher i Roberto. Minut 2: 15-25. Els locals intentaren retallar les diferències al marcador, m7: 23-29. I després d'un temps mort de l'entrenador suecà que veia que l'equip havia perdut el ritme de joc dels primers minuts, s'augmentà la diferència i donà entrada al capità  Vicent Santamatilde, que tornava a les pistes després d'un mes de baixa per lesió. Un triple d'ell deixava el marcador al descans amb un 26-34.
Els de Castelló amb l'encert del màxim anotador de l'encontre, Andrés Roig (17 punts), s'apropaven al marcador, 31-36 al minut 2, però Sergio i Joan agafaren el relleu i wn 2 minuts deixaven el marcador en un clar 31-43. A la fi del quart es mantenia l'avantatge: 42-52.
En l'últim quart, amb els triples de Jose (4), s'aconseguia la màxima diferència: m3: 42-57, i m5: 48-70. El suecans baixaren la intensitat defensiva en els últims minuts de l'encontre, la qual cosa fou aprofitada pels de Castelló per deixar el marcador en el definitiu 64-77.

Jugaren: Carles (7), Fèlix (5), Sergio (12), Roberto (12), Pape (4), Vicent Vercher (12), Jose (13), Joan (6), Vicent Santamatilde (3) i Mihai (3).