Júnior
Cadets
Sènior femení

C.B JÓVENS L'ELIANA 85  - C.B. SUECA-FUSTES BONET  78

EL C.B. Sueca Fustes Bonet no pogué acabar l'any amb un nou triomf, ja que perdé en la pista del C.B.L'Eliana que anà de menys a més i es mostrà més efectiu que els suecans en les llançaments triples (14), a pesar que els de Loren González eixiren més concentrats a l'inici de l'encontre i dominaren els rebots. Ara l'equip suecà continua en la segona posició, però a una victòria del Llíria, líder, i per davant del Torrent, també amb una victòria.

El primer quart fou dominat des de l'inici per l'equip riberenc, amb un encertat Sergio i controlant el ritme de joc, minut 2: 3-7, m.5 : 8-16. Els locals reaccionaren i començaren a pujar la intensitat defensiva, la qual cosa els permeté estar al partit: m.8: 14-18. Un triple de Vicent Santamatilde i cistella de Roberto, deixava el marcador en un clar 16-23.

L'inici del segon quart fou semblant amb el primer, amb un encertat Joan (jugador més valorat de l'encontre amb 20 punts i 7 rebots, que mantenia l'avantatge dels suecans, m4: 24-32, m7: 29-35. Els triples del jugador murcià de l'Eliana (6 en total), feien que s'arribara al descans amb empat a 39.

També els primers minuts del 3r quart es caracteritzaren pel domini suecà, que amb un parcial de 2-9, al minut 2, amb la bona direcció i encert de Vicent Vercher, feia que es tornara a aconseguir un clar avantatge: 41-48. Però l'equip local tornà a confiar amb el seu jugador Robles, que amb 2 nous triples equilibrara el partit; 47-48. Les pèrdues de baló (19 en tot l'encontre) i la falta de confiança dels suecans feren que s'arribara la fi del quart amb un mínim avantatge per als locals: 59-57.

Quan s'esperava que l'equip suecà reaccionara en l'últim quart, una eixida encertadíssima de l'Eliana amb 4 triples feia baixar la moral de l'equip arrosser: m.3: 67-60, m.5: 72-60. Després d'un temps mort i més intensitat defensiva s'aconseguia retallar els diferències al minut 8: 77-71. Però les faltes personals i l'encert dels locals en els tirs lliures els donaren la victòria final per 85-78.

Jugaren: Vicent V. (8), Fèlix (1), Sergio (10), Vicent S, (5), Pape (2), Joan (20), Roberto (9), Carles (7), Mihai (5), Guille (6) i Jose (5).

LA FAMÍLIA DEL CLUB BÀSQUET SUECA VOS DESITJA UNES BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ ANY NOU 2023