Alevins
Benjamins
Júniors
Sèniors

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet finalitza la primera volta de la lliga colíder, gràcies a la victòria davant el Vila-real (69-61). Els suecans que diminaren clarament els primers minuts de joc hagueten de refer-se davant la reacció de l’equip visitant i les lesions. L’afició suecana ha estat sempre al costat de l’equip, amb un ambient que contagia i esperona els nostres jugadors.
Els 6 minuts del primer quart foren els millors de la temporada, quasi perfectes, tant en atac com en defensa, amb un cinc d’eixida amb jugadors alts i dinàmics que deixaren un parcial de 19-0. El conjunt visitant reaccionà amb un triple i frenà el joc suecà amb més agressivitat per tal de retallar les diferències al marcador: 21-10.

El segon quart fou molt igualat, on els de Loren González notaren les absències per lesió del base Vicent Vdrcher i de l’escorta Fèlix Climent. Així d’un 23-13 al minut 2 es passà a un 24-21 al minut 5. La tercera falta del pívot suecà Pape Boucar fou aprofitada pel Vila-real per tal d’igualar l’encontre. M. 7: 28-26. Els suecans reaccionaren en els últims minuts amb un triple de Jose i les bones accions de Carles, Sergio i Mihai, que permetien aconseguir un clar avantatge: 41-32.

Després del descans l’equip suecà mantingué el nivell defensiu i ofensiu fins el minut 6 amb un marcador de 54-39, amb un domini sota els taulers dels pivots de l’equip arrosser. Però les pèrdues de baló i  d’efectivitat en atac foren aprofitades pels jugadors visitants que reaccionaren i es posaren a 5 punts: 56-51.

En l’últim quart tot podia passar amb jugadors amb 4 personals i amb menys banqueta que el Vila-real. Els suecans no tenien el mateix encert en atac i veien com l’equip castellonenc retallava les diferències al marcador, minut 2 56-54 i empatava l’encontre al minut 6: 61-61. Els últims quatre minuts foren molt emocionants, però amb amb una gran defensa i l’aportació del MVP del partit, Sergio Cecilia (21 punts, 6 rebots, 3 assistències i un tap), deixaren un parcial de 7-0 per acabar guanyant 69-61.

Jugaren: Carles 11, Joan 5, Sergio 21, Roberto 5, Pape 9, Fèlix, Jose 7, Vicent S. , Guille 5 i Mihai 6.