CBS COPYMAT 78 - CBM BENIFAIO 57

Tercera victoria consecutiva del CBS COPYMAT, aquesta vegada davant el CBM BENIFAIO, que no dona en cap moment el partit per perdut.

Primer quart molt igualat, amb moltes pèrdudes que propicien intercanvi de cistelles rápides, acaben amb un ajustat 18-20 (min 10).

Al segon quart defensem millor i superem amb més facilitat la primera linea de presió, que ens permet jugar rápit en transició unit a l´encert de Sergi en el tir exterior,(8 punts en 2 minuts), ens permet agafar una xicoteta renda de 13 punts fins al descans, 41-28.

Un mal inici de quint quart, en el que el CBM BENIFAIO cambia a defensa més intensa i agressiva que provoca moltes faltes al nostre favor, cosa que ens perjudica per el nostre baix percentaje en tirs lliures (40%), reduix la diferència a tan sols 6 punts, 55-49 (min. 30).

Ja en el últim quart, tornem a més intensitat en defensa i amb un joc més interior buscant als nostres pivots, dominen els rebots en les dos cistelles i ja ens distanciem al marcador fins el 78-57. (min 40)

La propera jornada, visitem el pavelló del CB Algemesi, i en cas de guanyar, ens donaria la possibilitat de acabar la lliga en tercer lloc.

Jugaren i anotaren per el CBS COPYMAT, PERE JOAN (21), CARLES (17), DAVID (11), MARIANO (8), ALEX, (7), SERGI (10), NOE (4), MODESTAS (-), QUIQUE, (-), VICTOR (-) JOEL(-) I MIGUEL (-) ENT. JAVI ORTELLS