Cadet

LLIGA EBA CONFERÈNCIA E, GRUP A

CLUB BASQUET SUECA FUSTES BONET  52

NB PATERNA POWER ELECTRONICS 37

El Club Bàsquet Sueca Fustes Bonet començà la segona volta de la lliga amb un nova victòria davant El Nou Bàsquet Paterna, i continua colíder de la llga EBA, en un partit on la defensa suecana demostrà perquè és el millor equip de tota la competició, però amb poc encert en atac. El proper encontre serà a la pista del Port de Sagunt, tercer classificat de la lliga.

El primer quart comencà amb moltes imprecisions dels dos equips, amb un joc ràpid però amb moltes pèrdues de baló, que feien que no s'anotara amb facilitat. Així al minut 5, el resultat era de 6-5. Als seguënts minuts, els suecans gràcies a les cistelles de Pape i Jose, 10-5, ampliaren la diferència. La bona defensa i l'encert, ara sí, dels jugadors suecans Sergio (màxim anotador de l'encontre, i  Guille, deixaren el marcador en 15-7.

Al segon quart, després d'una cistella de Roberto (17-7), vingué la lesió de Guille, que feia que la rotació de l'equjip de Loren es reduïra, tot i tenint en compte que continuen de baixa els bases suecans Vicent Vercher i Mariano García. Els jugadors visitants augmentaren la pressió defensiva, equilibraren el joc sota els taulers, i reduïren  les diferències al minut 5: 19-16. Un triple de Sergio i cistelles de Jose i Mihai, deixaren electrònic al,descans amb un resultat de 27-21.

El tercer quart es caracteritzà pel pobre percentatge dels dos equips en els llançaments triples, solució que es buscava per tal de trencar les defenses zonals. Un parcial de 5-0 als primers 5 minuts, amb cistelles de Roberto i Mihai, permetia als suecans aconseguir el màxim avantatge: 32-21. Diferència que es mantingué fins els últims segons del quart: 39-28

A l'últim quart l'equip suecà controlà el ritme de joc, amb possessions llargues, tot i procurant que el Paterna no retallara les diferències al marcador. Després d'un parcial de 1-3 als 2 minuts de joc, l'entrenador suecà demanà un temps mort per corregir les errades i frenar la reacció visitant. M. 5: 44-34. M. 8: 48-36. I en els últims segons de l'encontre, amb cistelles de Sergio i Carles, s'aconseguia el màxim avantage: 52-37.

Jugaren: Carles 3, Mihai 7, Sergio 16, Roberto 5, Pape 7, Vicent, Guille 2, Joan 5, Jose 7 i Ferran.