Infantil
Cadet B
Júnior

CLUB BÀSQUET SUECA LLIGA EBA

El C.B. Sueca Fustes Bonet no pogué guanyar en la pista d'un dels millors equips de la categoria. el C.B. Port de Sagunt, tercer classificat, en un partit que fou dominat pels del camp de Morvedre, que es col·loquen a només una victòria de l'equip sueca, segon classificat.

El primer quart començà amb els dos equips molt erràtics en atac i amb defenses sòlides que feien que el marcador reflectira un 6-2 al mimut 4 i un 6-5 al minut 6. Les pèrdues de balons (29 en tot el partit) dels suecans permeteren que l'equip local aconseguira un parcial favorable a la fi dels primers deu minuts: 14-9

Al segon quart el Port de Sagunt continuà amb la seua intensitat de joc en defensa, tot i recuperant mols balons, i molt encertat en atac, gràcies als triples de l'argentí Marco Tortarelo, màxim anotador de l'encontre amb 19 punts. Així al minut 2 el resultat era de 19-9, i al minut 5, 24-13. Avantage que arribà als 15 punts al minut 7: 28-3. Els jugadors de Loren González no reaccionaven, i amb un triple de Jose s'arribava al descans amb 33-21

El pas pels vestidors no serví perquè els jugadors suecans trobaren el canvi de mentalitat en el joc i no baixaven la diferència al marcador, que es mantenia en 13 punts al minut 5: 41-28. Les errades en atac i l'encert en els llançaments triples dels locals,deixaven un resultat quasi insalvable: 54-30

A l'últim quart, l'entrenador suecà donà uns minuts de joc al júnior Guille, i així al minut 4 es retallà mínimament la diferència al marcador: 56-38. Les faltes personals i els llançaments lliures dels locals (16 punts) feren que s'ampliara la diferència que acabava amb un triple local: 71-44

Jugaren: Carles 2, Guille 4, Sergio 8, Vicent 3, Roberto 5, Pape 5, Mihai, Jose 8, Joan 7 i Guillem 2