Infantil
Sènior femení
Resultats

C.B. SUECA FUSTES BONET  72 - REFITEL BÀSQUET LLÍRIA 74

Tot i els contratemps dels últims dies, el CBS dóna la cara davant un equipàs com és el Refitel Bàsquet Llíria (72-74).

Partit entre dos equips que jugaren amb molta intensitat i lluitant per cada possessió, que es decidí  per xicotets detalls, i on els verdets van estar amb opcions de guanyar fins els últims segons. L’ambient que es va viure a les Oliveretes fou magnífic, amb una afició que va estar amb l’equip tot el partit, i que es tornà a il·lusionar amb els de Moi Sancho.

El primer quart començà amb domini visitant, amb molta efectivitat en els llançaments exteriors, minut 2 5-7, m5 10-17. Al minut 7, després d'aconseguir el Llíria el màxim avantatge: 12-25,  es produeix la reacció suecana, amb un triple de Joan i l'entrada en pista de Pape, que passà a controlar els rebots i donà aire als suecans, amb un parcial de 9-2 21-27.
Al segon quart  baixaren el nivell d'encert els dos equips, amp pèrdues de balons i rotacions de les banquetes, 23-29 m.2, Al minut 7 s'aconseguia reduir la diferència a 2 punts,  30-32, però de nou els visitants, amb un dels jugadors més destacats de la categoria, Carlos Cerán, li tornaven el parcial als suecans: 31-42 descans.

El tercer quart fou una altra història. L'equip suecà tornà a demostrar la seua qualitat i amb un bon equilibri defensa i atac, més intensitat i efectivitat, s'aconseguia reduir les diferències al minut 3 37-42. El jugador sevillà del C.B. Sueca Fustes Bonet, màxim anotador de l'encontre, assumí més responsabilitat en atac i comenà un nou encontre: m 5 42-47, m9 51-52, 51-54, a la fi del quart, amb un parcial de 20-12.

L’últim quart fou molt emocionant, amb les dos aficions animant els seus equips. Al m.2, els visitants es tornaven a distanciar: 53-60 m. Però un triple del debutant Dani Muñoz deixava el marcador en 56-60, i al minut 5 60-62, Els suecans no estigueren encertats en els llançaments lliures, i el Llíria controlava el marcador: m7 62-66, m. 9 66-71. A falta de 20 segon, amb  70-73, es fallà un triple que podia portar la pròrroga, i en els últims segons s'arribà al definitiu 72-74 .

Jugaren: Carles 8, Sergio 18, Fèlix 10, Roberto 7, Vicent 2,  Pape 7, Jose, 10, Guille, Joan 7, Dani 3, i Mihai.