Cadets
Benjamins
Alevins

C.B. SUECA FUSTES BONET  52  - C.B ALDAIA 49

El. C.B. Sueca Fustes Bonet es reencontrà amb la victòria, davant el C.B. Aldaia, en un encontre que es decidí en els últims minuts, i que permet els de Moi Sancho continuar en tercera posició, a una victòria de segon classificat, el Port de Sagunt. I a falta de sis jornades, els suecans matemàticament aconsegueixen un dels objectius marcats a principi de temporada, com era el de continuar un any més en l'EBA,  i no haver de disputar la fase de permanència.

L'encontre fou molt dur, amb predomini de les defenses i possessions llargues en atac. El primer quart començà amb igualtat en els primers minuts, m.2: 4-2, m.4:7-7. però a poc a poc, els d'Aldaia, gràcies al seu millor jugador, Hortelano, aconseguia posar-se per davant al minut 7: 7-10. En els últims minuts, els jugadors Carles i Mihai trencaven la defensa visitant per igualar el marcador: 13-13.

Al  segon quart foren els jugadors de l'Aldaia els que eixiren més concentrats i encertats, així al minut 2, el resultat era de 13-18. Un triple de Joan retallava les diferències 16-18, però els triples de l'equip visitant i les errades en atac dels suecans feren que l'avantatge dels de l'Horta arribara a 10 punts al minut 7: 18-28. Després d'un temps mort de l'entrenador suecà, la reacció no tardà en arribar amb un imparable Sergio amb el seus triples i rebots, i la cistella final abans el descans de Fèlix, que deixava el marcador en 28-28, amb un parcial de 10-0.

Al tercer quart es continuà amb la intensitat amb la qual s'havia acabat la primera part, i amb cistelles de Sergio i Pape, s'aconseguia un avantatge de 4 punts al minut 3: 34-30, Diferència que augmentà gràcies a la bona defensa i encert en els llançaments de Joan i Roberto. A la fi del quart el resultat era de 42-35.

L'últim quart fou molt emocionant ja que els d'Aldaia reaccionaren i el C.B. Sueca Fustes Bonet baixà la intensitat i el control del joc. I és que després d'aconseguir el màxim avantatge en el primer minut, amb cistella de Joan, 44-35, en tres minuts i gràcies a l'encert en els llançaments triples de l'Aldaia, el marcador era de 46-43. Al minut 6: 48-43, m7: 48-47, i al minut 8 l'equip visitant es posava per davant al marcador: 48-49. Després d'un temps mort i cistella de Pape, cada possessió era decisiva i els dos equips perdien balons,  fins que en els últims segons, una personal a Sergio sentenciava l'encontre amb el resultat de 52-49.

Jugaren: Carles 6, Joan 10, Sergio 13, Vicent Vercher, Vicent Santamatilde 3, Pape 9, Roberto 3, Jose, Fèlix 2, Mihai 5, Dani 1 i Guille.

La nostra jugadora Sonia Ferrando de l'equip sènior femení Caixa Popular, tornà a disputar un partit de bàsquet després d'un any de baixa per lesió. El seu sacrifici i la seua voluntat per recuperar-se és un exemple per a totes. Enhorabona, Sonia!