C.B. SUECA 91 - LINARES GRUPO INMOBILIARIO 55

El Club Bàsquet Sueca disputà el partit 101 en primera nacional (4 temporades) davant l'equip murcià de Torrepacheco, i ho celebrà amb una contundent victòria, regalant als espectadors el millor encontre de la temporada, sobretot pel que fa a l'encert anotador i mentalitat guanyadora.
Els dos equips estan lluitant, a falta de tres partits, per la cinquena posició, i des del primer minut els suecans eixiren amb més intensitat i una facilitat anotadora que no podia parar el Linares de Torrepacheco. Així, al minut 5 el resultat era de 13-6, diferència que augmentà gràcies als triples de Raül, Carles i Andreu (5 al primer quart), que deixaven el marcador amb un 23-11. Al segon quart, el relleu anotador l'agafaren Bolufer -imparable sota els taulers- i Javi amb els seus triples; els murcians intentaven retallar les diferències amb triples (3) i defenses alternatives. Però el C.B. Sueca mantingué la seua intensitat i l'avantatge augmentà: m.4:31-16, fins arribar al descans amb un clar 49-27. Al tercer quart els suecans no repetiren les errades dels dos últims partits, i no deixaren cap reacció a l'equip rival. Així, tots els jugadors aportaren intensitat, i no es notaven els canvis a la banqueta de l'entrenador. Els primers minuts foren igualats, controlant el partit i administrant l'avantatge (m.7: 59-35), amb el pivot suecà Carlos dominant el rebot ofensiu, fins arribar als dos últims minuts, on el C.B.Sueca, amb dos triples de Javi i Raül, trencava definitivament el partit: 75-41. L'últim quart serví per a donar més minuts als jugadors menys habituals i intentar aconseguir més punts pel bàsquet "average" general. Amb un triple (11 n'aconseguiren els suecans) a l´últim segon de Nardo, finalitzava un dels millors partits de la temporada.
Jugaren: Andreu (7), Carles (7), Raül (20), Gedas (6), Carlos (9), Bolufer (21), Javi (11), Nardo (7) i Josep (3).
La setmana que ve és jornada de descans. Dissabte, 14 d'abril, es juga a Archena (Múrcia) i aquells aficionats que vulguen viatjar amb l'equip (autobús) es poden posar en contacte amb el club. El dia 21 es disputa el penúltim partit de la temporada davant el líder - C.B. Cartagena- ,i finalitzem a Benidorm el dia 28.