CLUB ESTUDIANTES ARCHENA 80 - C.B. SUECA 72

El Club Bàsquet Sueca notà les baixes, sobretot als 2 últims minuts, en un partit molt igualat i que es decidí a la fi de l'encontre. El primer quart fou molt entretingut, amb dos equips que aprofitaven el seu joc, exterior per part dels murcians, i interior per part dels suecans. El marcador es mantenia igualat fins el minut 9 (20-14), però un parcial de 0-6, amb un encertat Bolufer sota els taulers, permetia a l'equip suecà tornar a equilibrar el partit: 20-20. El segon quart s'iniciava amb domini visitant, gràcies als triples de Raül i Javi (m.3: 22-28), però l'equip de l'Archena contestava també amb triples i no deixava que els suecans ampliaren les diferències; així s'arribà al descans amb avantatge: 36-39, desaprofitant els llançaments de tir lliure que hagueren pogut permetre una diferència major (2 de 8). Al tercer quart l'equip local intensificà la seua defensa i s'aprofità del desencert suecà i la seua falta de rotació: m: 5: 45-41; solament els triples de Javi permetien que l'Archena no decidira el partit, i l'avantatge, a la fi d'aquest quart, només fóra de 7 punts: 58-51. A l'últim quart els suecans aprofitaren el bon moment de Carles, imparable en les seus penetracions i dominant el rebot defensiu, per retallar les diferències: m3: 62-59, m.5: 62-63; igualtat que es mantindria fins l'últim minut i mig: 72-72. Després de cistella local, 74-72, els suecans fallaren el seu llançament i ja es veieren obligats a fer personals per tal de recuperar possessions, fins i tot fou assenyalada una personal en atac, la 5a de Raül, que deixava el partit ja sentenciat: 80-72.
Jugaren: Josep, Javi (13), Raül (19), Gedas, Bolufer (18), Andreu (8) i Carles (14).