C.B.BENIDORM 71 - C.B. SUECA 88

El Club Bàsquet Sueca finalitzà la temporada a la pista del Benidorm, i aconseguí una clara victòria que li permet, amb 12 victòries, empatar en la 5a posició amb altres 3 equips, amb millor bàsquet "average" general i pitjor bàsquet "average" particular. El partit fou un dels més complerts que ha disputat el C.B.Sueca com a visitant, superior en totes les facetes dels joc, rebot, llançaments, control, etc.
El primer quart fou molt igualat, amb els dos equips intentat imposar el seu ritme de joc, els locals amb llançaments exteriors i pressió sobre l'eixida del baló, mentre els suecans, amb Joan Martí de base -substitut del lesionat Andreu, eren clars dominadors del joc interior, amb Carlos molt encertat, a més de l'amenaça exterior amb dos triplistes magnífics com Javi i Nardo: m.5: 6-7, m.8: 11-13, i a la fi del primer quart: 17-21. Al segon quart, Raül agafà el relleu anotador, trencant la zona amb penetracions i fàcils safates; així es passà d'un 23-25 al minut 4, a un 26-34 al minut 7, per a arribar al descans amb un clar 32-44. A l'inici del tercer quart el C.B.Sueca sentencià pràcticament el partit, amb una gran actuació de Bolufer, anotant amb facilitat i un encertadíssim Nardo, que un minut encistellà dos triples i una safata; així al minut 4 el marcador era de 36-56. El Benidorm intentà retallar les diferències, aprofitant uns minuts de relaxació suecana (m.7: 42-56), però que fou contestada amb rapidesa pels pivots suecans, amb un dels millors partits de Guedas, que permetia arribar a la fi del 3r quart amb un 46-62. L´últim quart del partit, sobretot els 5 primers minuts foren pur espectacle, amb triples de Javi (4 al llarg del partit), jugades amb els pivots, ràpids contraatacs, i la millor jugada de la temporada, un passe de Luís per una esmaixada a una mà de Carles Franco, molt aplaudida per tot el públic assistent, i que donava el màxim avantatge del partit: 55-79. Als tres últims minuts el Benidorm retallà les diferències per acabar amb el resultat definitiu de 71-88.
Jugaren: Joan, Javi (12), Carles (8), Guedas (7), Carlos (14), Raül (17), Bolufer (15), Luís (2), Nardo (13).